marți, 11 ianuarie 2011

CARTI IN COLECTIA TEODOR DINA

                                             
                                                 JURNAL DE FAMILIE 2009-2010, VOL.III
Iesit de sub tipar in primele zile ale acestui an, contine o adevarata istorie a activitatilor Familiei Dina, o succesiune de evenimente, este o adevarata incantare sa descoperi cu o nemarginita placere in aceste volum III, momente inedite consemnate de autor si traite de noi, cei apropiati D-niei sale. Felicitari!

Un comentariu:

  1. E de apreciat, e interesanta stradania dvs. de ani si ani, pe care ati pus-o in aceasta pagina spre bucuria celor care o citesc si satisfactia dvs. personala.
    Imi exprim parerea ca unul dintre admiratorii dvs, care locuiesc intr-o localitate limitrofa satului Piscani. Sa fiti sanatos, sa aveti puterea sa va mentineti ca un bun exemplu pentru generatiile viitoare.
    Imi amintesc cu drag, faptul ca am avut prilejul sa vad in biblioteca dvs. un Jurnal de familie in manuscris, unde erau mentionate date referitoare la pretul produselor alimentare si casnice achizitionate de familie, din anii 1980. De asemenea, erau consemnate veniturile realizate si modul cum erau cheltuiti banii in acea perioada. Interesanta preocuparea dvs. si mai cu seama perseverenta in culegerea si pastrarea datelor. Peste ani, poate vor intelege copiii nostri viata, intr-o alta forma de organizare sociala decat cea de azi!

    RăspundețiȘtergere